hotel slodes logo

ENG | SER

Info / Rezervacije +381 11 305-65-25

Svadbe

SPECIJALNE PONUDE

-SPORTISTI-

*U neposrednoj blizini hotela, na 50m od ulaza, nalazi se sportska hala sa dva terena, teretanom, salom za aerobna vežbanja. Za pripreme sportista ili organizacije takmičenja može se napraviti kompletna ponuda sa smeštajem i sportskim sadržajima.

*Za sportske ekipe imamo mogućnost smeštaja u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama na zahtev gosta. Može se organizovati ishrana na bazi polupansiona ili punog pansiona sa pojačanom sportskom ishranom. U saradnji sa doktorom medicine, specijalistom medicine sporta, sastavili smo jelovnike za sportske ekipe. Takođe, imamo mogućnost pripreme specijalnih menija za sportiste i grupe i to vegetarijanska ishrana, halal, ishrana prema posebnim zahtevima...

Za više informacija o ponudi i ceni kontaktirajte nas +381 11 305-65-25

sportisti

-WELLNESS WEEKEND-

*Uz hotel se nalazi wellness centar koji u sastavu ima zatvoreni bazen, hidromasažni prelivni bazen, saunu, parno kupatilo (hamam), solarijum i usluge masaže, pedikir, manikir...

*U ovoj ponudi možete uživati od petka do nedelje sa dva puna pansiona u hotelu, smeštajem u sobi sa francuskim ležajem, korpom sa voćem koja će vas dočekati, flašom vina, svim SPA uslugama wellessa (bazen, sauna, parno kupatilo, solarijum) i specijalnim poklon iznenađenjem.

Za više informacija o ponudi i ceni kontaktirajte nas +381 11 305-65-25

wellness ponuda

-MASAGE PACK-

*U wellness centru postoje dve ukusno opremljene sobe za masažu u kojima se može birati nekoliko mirisnih nota u toku masaže.

Ovaj paket obuhvata smeštaj za dve osobe sa jednim punim pansionom (subota-nedelja), korpu voća u sobi, aroma masažu celog tela za dve osobe i specijalno poklon iznenađenje.

Za više informacija o ponudi i ceni kontaktirajte nas +381 11 305-65-25

wellness ponuda